Home » Este Cebrium® un produs sigur?
A+ R A-

Este Cebrium® un produs sigur ?

Email Imprimare PDF

Fabricat în condiţii GMP.

GMP (Good Manufacturing Practices) sunt normele europene care stabilesc standardele de calitate pentru producţia de medicamente. Începând cu livrarea materiilor prime, fiecare lot trece printr-un control de calitate riguros, aprobat la mai multe niveluri, astfel fiind garantată 100% calitatea produsului, până în momentul în care Cebrium® este în mâna Dumneavostră.

Cebrium® este fabricat de către o companie din Austria dedicată dezvoltării şi producerii de medicamente pentru sistemul nervos central. MemoMind Pharma îşi are sediul în Unterach, land Salzburger, Austria.

Cebrium® este o formulă patentată de aminoacizi sub formă de peptone. Acest amestec este obţinut din materii prime naturale, nefiind un amestec de aminoacizi obţinuţi în urma unor reacţii chimice in vitro.

Moleculele de aminoacizi sunt identice cu cele regăsite în natură în mod obişnuit, iar ele vor găsi calea naturală de a veni în sprijinul sismului nervos central. Cebrium® este un produs sigur pentru administrare, nefiind raportate până la acestă dată reacţii adverse.

Cebrium® este un supliment alimentar destinat în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani.

Cebrium® nu este un stimulent, nu are adaos de zahăr.

Nu sunt cunoscute contraindicţii de a se asocia cu alte medicamente sau suplimente alimentare.

Cebrium® este contraindicat persoanelor care suferă de intoleranţă la lactoză şi fenilcetonurie (conţine fenilalanină).

Informatii specialisti